måndag 18 februari 2008

Blanko?

Jag och min kära kollega Emma har planer att starta eget nu i sommar.
Om allt går som det ska undet vår småföretagande kurs så kommer vi vara redo för den stora världen i början av sommaren (om inte tidigare?)
Vårat företag går ut på att styla (av en proffisionell make-up artist) "the avrage jane/joe" till eget bavåg för att de sedan ska bli fotograferade.
Detta kan vara som en kul grej på tex. möhippan eller så är det ett sätt för de vanliga människorna att plocka fram modellen inom sig.
Vi helt på spåret med detta projekt men det enda kluriga är namnet på själva företaget, vi har alltid skrivit ex "blankt affärsidé är.." eller "vårat företag, blankt, kommer att..." så vi har gått vidare på den tanken och funderar på namnet blanko, några tankar kring det?
Om DU har något förslag så shoot!




2 kommentarer:

Halldóra sa...

Blanko hljómnar ágætlega - nema að maður tengir það við blankt = tómt, eða að vera blankur = peningalaus....

Hvað með Blinko?
Eða bling, eða bling-bling. Smá breinstorm. En dettur ekkert meira í hug í bili. Nema kannski: Heba, úr stöfunum ykkar...? (allavega h, b, e :-)). Er held ég grískt nafn.

Hugmyndaríki Hönnuðurinn.

Anonym sa...

Blanko låter ju bra.. :) släng in ett "c" istället, så blir det ju "Blanco", vilket betyder "vitt".. Kan ju ses som vad modellen är innan ni gör det ni ska göra.." ett vitt papper som ni fyller ut med färg".. typ.. :)

Anonym (fast Hrefna gissar sig nog till vem JAG är)
;)