torsdag 21 februari 2008

modeakuten - outfit

Nu pågår en tävling i lindaslya tillsammans med modeakuten.se där man skall mixa ihop sin önskeoutfit som man sedan har chans att vinna, detta är mitt bidrag i tävlingen.Dessa 3 items skapar en sjukt snygg outfit!
Precis vad man behöver till våren!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Byebye Hrefna, nu drar jag till thailand snart ^_^

Ses om två veckor!

Anonym sa...

Hejsan! Ja just nu går jag medialinjen med inriktning textkommunikation, visst är det kul, men inget jag vill hålla på med i framtiden, så har valt bort en del kurser nu i trean och lagt till mer icke-media-kurser. Jag ska ska till lärarhögskolan och beteendevetarprogramet tänkte jag, vill helst ha lite fler alternativ eftersom det är mer troligt att man kommer in då..
Va roligt att de är någon mer som ska söka till högskolan, har inte träffat på nån som ska göra det. Tycker absolut att du ska söka till något medieinriktat om det är något som intresserar dig :) Vad har du för andra alternativ? om du har andra. Kram Anna

Anonym sa...

Va roligt! Jag har bara tyckt att jag valt fel sedan jag valde media, men det har ju varit tre roliga år. Sant, men samtidigt känner jag att jag hellre söker fyra program jag gillar och kommer in på ett istället för att söka ett program och inte komma in alls..då står man ju där, utan jobb och studier till hösten :P Tycker verkligen att du ska söka till grafisk design om du tror att det är något som skulle passa dig :) Jo..men att plugga kostar ju, jag kommer garanterat få ta studielån, it sucks..

Anonym sa...

Svar: läderjackorna kommer finnas lite senare ivår.
mvh

modeakutens.blogg.se